Home > Device Not > Device Not Accepting Address Error 71 Redhat

Device Not Accepting Address Error 71 Redhat

Contents

it is
Freeing initrd memory: 3187k freed
NET: Registered protocol family 16
ACPI: bus type pci registered
PCI: PCI BIOS revision 2.10 entry at 0xfc91e, last bus=5
PCI: Using configuration type Then it's just simply: # echo 0000:00:1d.0 > unbind to turn it off. So, any help in trying to debug this would be greatly appreciated. Error messages stop when ehci_hcd is removed but am still unable to mount usb. http://completeprogrammer.net/device-not/device-not-accepting-address-45-error.html

Go to your other computer that is working and do a. This is undesirable for all kinds of reasons, disk use, annoyance if I have to give syslog to someone for *real* hardware problems, etc. Beginners Guide to Filing Bug Reports System Docs | Community Docs | Contribute to Documentation The Bump Thread - as pointless as it sounds. The logging of this error should be radically reduced, I'd really prefer, say, once an hour to once a second. https://www.redhat.com/archives/nahant-list/2008-August/msg00012.html

Device Not Accepting Address Error 110

Connected all USB devices back, and everything is now working fine. But on others I get: ------------------- ct 5 08:19:44 zly-hugo kernel: [ 806.363995] usb 1-1.3: new low-speed USB device number 13 using ehci_hcd Oct 5 08:19:46 zly-hugo kernel: [ 808.504620] usb Comment 8 David Brownell 2006-05-03 15:41:12 UTC Created attachment 8021 [details] experimental 2.6.17-rc3 SET_ADDRESS patch Worth maybe trying this patch. Isabele AA over 1 year ago This doesn't work for me, but I'll leave here the solution that I fund in: "unix.stackexchange.com/questions/72625/why-is-usb-not-working-in-linux-when-it-works-in-uefi-bios" I hope that this would help someone. "It seems

Marco 10 months ago Thank you so much! Also, if people use git, could you try to use 'git bisect' to determine exactly what change caused this to happen? So, just in case you aren't doing that because you think that can't possibly be the problem (like I did), do it anyway. Usb Device Descriptor Read 64 Error 32 Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information.

Since a couple of days I've been trying to recover data from my notebook HD and for that purpose I got an empty usb box but ubuntu would not see it. Usb Device Not Accepting Address Error 71 Password Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project. Switching any one of the PC, the cable, or the drive is enough to get things working again. https://paulphilippov.com/articles/how-to-fix-device-not-accepting-address-error lo Try unloading the ehci_hcd module Code: sudo rmmod ehci_hcd This sometimes happens with USB2, though I'm not sure why or when exactly.

I plug some in, and get those "device descriptor read/64, error #" messages, yet, without doing anything to the system and using the same usb cable, I can plug in any Device Not Accepting Address 7, Error -71 What does that mean? Hope that helps. Buzz (buzz-piersol) wrote on 2008-02-13: #15 I am still using "sudo modprobe -r ehci_hcd" in order to use my USB flash drives.

Usb Device Not Accepting Address Error 71

I encountered a similar problem with error code 110. A soft reboot on didn't appear to fix it, so definitely power off/unplug/power on. Device Not Accepting Address Error 110 for anyone searching, this started when xwin crashed and ubuntu forced me into a reboot for an unknown reason. Usb Device Not Accepting Address Error 32 If you need to reset your password, click here.

If you don't want to be on it, please feel free to remove yourself. useful reference did anybody see that or come across these errors before? I realized something, what OS are you using? Adv Reply August 24th, 2008 #3 houdodu View Profile View Forum Posts Private Message 5 Cups of Ubuntu Join Date May 2007 Beans 29 Re: USB: device not accepting address, Device Not Accepting Address Error 62

Can you list what devices you were trying to mount? Distributor ID: Ubuntu Description: Ubuntu 8.10 Release: 8.10 Codename: intrepid [ 1029.860065] usb 4-2: new full speed USB device using uhci_hcd and address 29 [ 1029.984056] usb 4-2: device descriptor read/64, I was absolutely sure this "isn't my case", as I've used soft and hard reset. http://completeprogrammer.net/device-not/device-not-accepting-address-17-error.html It's definitely a problem.

This may well be a problem in either sane or libusb, and even if its a usb-kernel bug, it is unlikely to be related to the SET_ADDRESS problem. Device Not Accepting Address Raspberry Pi Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. Call me old-fashioned but I still use it.) share|improve this answer answered Jun 2 '14 at 3:59 poolie 5,85512353 add a comment| up vote 0 down vote Had usb 2-2: new

I have looked around to find a solution and it seems this is a reasonably common problem.

KAPIL DUBEY (kapil08dubey-w) on 2015-07-20 Changed in linux (Ubuntu): assignee: nobody → KAPIL DUBEY (kapil08dubey-w) See full activity log To post a comment you must log in. Necesit√© + de un minuto pero funcion√≥ ********************** Thank you very much!! + I needed a minute but it works Jeffrey Lebowski 3 months ago As always, French people show great Merci!!! Rmmod: Error: Module Ehci_hcd Is Builtin. After safely removing an ext4 USB3.0 pen drive when a text file inside it was open, the drive would not mount anymore.

My suggestion is if nothing else works, try something simple like this. flogger View Public Profile Find all posts by flogger Tags accepting, address, device, error, keyboard, usb « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Display Modes Linear I had the "not accepting address: error" on both freshly installed Gutsy and a previous Ubuntu release. http://completeprogrammer.net/device-not/device-not-accepting-new-address-error-110.html Greetings from Italy!

Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. PS: Actual errors may vary. Please visit this page to clear all LQ-related cookies. bill about 3 years ago Thanks for this too!!

I also have seen this same problem on other computers. Code: [[email protected] ~]# dmesg | egrep -i hci [ 1.935779] ahci 0000:00:1f.2: version 3.0 [ 1.935900] ahci 0000:00:1f.2: irq 25 for MSI/MSI-X [ 1.935924] ahci 0000:00:1f.2: SSS flag set, parallel bus I gave the 9000 back, hoping it would solve the problem.